Julia

Idag ska Julia följa me sin avlastningsmamma hem och va där i några timmar. Det ska bli så skönt att få vara själv i nån timme=) Då ska jag städa å sen duscha lite.
Ha en bra dag=)

Puss till alla

Jobbat

3 dagar denna vecka och har imorgon kvar å de går så bra. Har så sjuktbra vikarier me mig i år=) Samuel, Kristin, Karolina och Alex e mina små gull på jobbet=)
Imorgon begravs min älsklings tant å det smärtar i mitt hjärat ska ni veta. Jag var till hennes man igår och då höll jag på att börja böla:(

Annars så är livet bara bra=)
Fest snart och då kommer alla mina <3 hit igen=)

(blir inge sthlm i helgen)

Puss alla

Majstångsresning

Sist jag såg majstångsresningen då var min son typ 3år, 10 år sen alltså=) Och nu har jag sett den igen. Det var så jävla mycke folk i gropen och fint väder va de me. Regnade till och från hela dan sen blev det fint på eftermiddagen. Och det höll i sig resten av kvällen. Jag barnen, mamma och moster gick runt och kollade lite å sen vid 22,30 började vi gå hemåt för min dotter va så trött då. Tur jag hade vagnen me mig annars hade jag fått bära henne. Och väger man 19 kg och är 106 cm så är man inte så lätt att bära på.
Mamma du e ju bara bäst du ska du veta=)
Det var så kul att träffa alla från sthlm som kom upp nu=) Jonas, Malin, Niklas, Jenni och stefan tack för att ni finns.

Idag så ska jag å barnen åka in till Leksand igen och kanske kan jag dricka ett par öl om mamma kan köra hem oss. Och kanske ta hand om mina barn ett par timmar så jag kan gå ut å titta lite. Men bara om det fina vädret som är just nu håller i sig även senare=)

Fortsätt trevlig midsommar till alla

Over and out

Midsommar

Nu är det midsommar å fest. Men jag och Jenni vi ska vara nyktra denna helg. Har nog inte hänt på flera år=) Men i år så har jag mina barn hemma och det ska faktiskt bli lite mysigt.
Man kanske hinner me att se stången resas i år=)

Nu är det klart jag får avlastningsfamilj fast hennes pappa inte har godkännt de=) Så på tisdag ska jag och tjejen som skall hjälpa mig på möte på socialen=) =) =) =) ååååå va jag e glad. Kanske e stopp på detta nu då att jag inte kan göra något. Nu kan jag ju kanske planera lite i framtiden.

Ha en trevlig midsommar alla

Puss å kram

Mys mys

Min dotter och jag

Jag och min dotter i solen=)

Sötaste

Jag har sötaste mamman i världen=)
Jag vill så gärna åka till sthlm om 2 veckor å dejta lite, så hon sa att åk du jag tar barnen åt dig=)
Min son sa nämligen här om dagen att nu var det väl dags att jag träffade en kille :/ han tycker nog att jag e tråkig =) haha
Så den 27/6 bär det av ner till storstaden och satan va roligt de ska bli=) Eller jag hoppas de iaf=)
Idag ska jag å min dotter åka till Cilla å Per och titta på desar lilla dotter Embla som föddes den 11/6. Hom är så söt=) Och min dotter e galen i bebisar å tanter så det kommer bli en bra dag. Så nu ska jag åka och titta om jag hittar något att köpa till de lilla knytet.

Längtar.........till midsommar då Jonas och Malin (hoppas jag) kommer hit=) Och tills jag ska till sthlm ;)

Puss puss

Regn

Det har regnat hela helgen. I fredags så hade jag Mamma, pappa å mina bröder här på middag. När jag och mamma tände grillen då började det spöregna. Men det gick att grilla precis utanför porten=) Mina grannar tycker om mig ändå=) hihi Tror du det var kul när jag stal sandras köksmöbler så att vi alla fick plats. Tack gumman för lånet=) Allt e tillbaka på sin plats igen.......
Igår så var jag och Julia hemma hela dagen. Det var bara lugnt å skönt. Var ute en sväng mellan regnskurarna. Så att hon fick cykla lite.
Idag då blir det till att städa lite och byta vatten Diesel Doris.
Imorgon ska jag börja jobba men bara 4 timmar imorgon och sen börjar allvaret på onsdag. Jag har fått ett skitbra schema på 75% som består av 100% dagturer och bara 2 helger=) Snällt av dom som gjort mitt schema i år.

Puss till alla som förtjänar de

Over and out


Jag fattar inte varför!!

Hur man kan skita i sitt eget barn och bara bry sig i sig själv. Ibland önskar jag att jag var man å bara kunde skita i allt. Men jag e fan glad att jag har den fördelen att vara kvinna. Jaqg skulle inte vilja vara en egoistisk karl som bara tänker på mig själv i alla lägen.

Och idag går min älskade son ut 6:an=) Han har blivit så stor nu och är en härlig kille me lite tonårshormoner som studsar i kroppen. Men det går väl över någon gång hoppas jag=)

Puss till dom som förtjänar de och Sandra jag saknar dig här uppe ska du veta........<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0