Hockey, Åland å sjuk

Blev sjuk till slut jag me:( Ont i halsen å huvudet, men det går väl över.


Idag så åkte 2 av 6 st till Åland. De enda som åkte och var friska var Micke å Matte=) Men jag hoppas dom har kul iaf. Men måste erkänna att det känns konstigt att inte vara me idag, jag har inte missat en enda kryssning sen den 18/3 2006 och efter det så har det blivit 14 kryssningar å jag har skött allt varje gång. Allt från bokning till att samla in pengar å betala och få ut alla hyttnycklar sen har jag släppt allt ansvar=) haha
Men det kanske är lika bra att jag e hemma denna gång pga ryggen, det e ju bara 4 veckor sen jag opererade mig på måndag. Vi har ju ändå redan bokat en ny vända i flutet på februari=)  Så jag åker då istället=)

Så eftersom att jag var hemma idag så var jag å min dotter till Ejendals Arena å kollade på hockey. Mora-Leksand på storbildsskärm. 144 kvm duk och ca 2500 leksinar på plats. Hur bra match som helst var det och Leksand gjorde sitt jobb å tog Mora me 3-5=) Jag å Julia åkte hem å lämnade kvar mamma å pappa som drack öl idag. Riktigt roligt för dom. Så när vi åkte skulle bland annat Pumpbolaget spela å det e nog ett av sveriges bästa coverband=) Synd jag inte kunde stanna men det va skönt att komma hem eftersom jag har så ont i huvudet nu igen.

Nä nu e de dags att krypa ner me ett leende på läpparna=)

Over and out

Marknadsföring för dummies






1. Du är tjej och ser en snygg kille på en fest. Du går fram till honom och säger: "Jag är fantastisk i sängen". Det är direkt marknadsföring.


2. Du är på en fest med massa kompisar och ser en snygg kille. En av dina kompisar går fram till honom, pekar på dig och säger: "Hon är fantastisk i sängen". Det är annonsering.


3. Du ser en snygg kille på ett party. Du går fram till honom och får hans telefonnummer. Nästa dag ringer du och säger: "Jag är fantastisk i sängen". Det är telefonförsäljning.


4. Du ser en snygg kille på en fest, slätar till klänningen och går fram till honom. Du häller upp en drink till honom och frågar: "Får jag?" Du lutar dig fram, låter dina bröst nudda vid hans arm, rättar till hans slips och säger: "Jag är fantastisk i sängen". Det är PR (Public Relations).


5. Du är på en fest och ser en snygg kille. Han kommer fram till dig och säger: "Jag har hört att du är fantastisk i sängen". Det är ett tecken på ett starkt varumärke.


6. Du är på en fest och ser en snygg kille. Han gillar dig men du övertygar honom om att gå hem med en kompis istället. Det är rekomendation.


7. Din kompis kan inte tillfredställa honom så hon ringer dig. Det är teknisk support.


8. En kille kommer in på en fest. Han blickar ut över rummet och inser att han vill ha alla brudar. Han ställer sig på bordet och skriker: "Jag är fantastisk i sängen". Det är spam!
Hämtat från tidningen Computer Sweden


Idag

Är det tungt å tråkigt bara:(

Kan inte släppa det som hänt.........

Over and out

Helgen!

Den har varit rätt lugn.

I fredags så satt jag och väntade på att Sandra skulle dyka upp för när vi pratade i telefonen så sa hon vi ses om ett tag. Men vi har inte träffats än. Men men blir väl fler gånger.

Men det som gjorde mig mest lycklig i Fredags var när Anna fick lämna IDOL=) hahahahahahah

Igår så var jag på fest å hade såååå jävla roligt. Jag skrattade å drack öl så jag hade ont i magen. Träffade en kille som jag träffade i Motala på folkrace-festivalen för nått år sen å han e söt:) Det var då jäkligt kul att träffa honom så han kommer hit någon dag efter jobbet. Han jobbar i Borlänge så det e ju inte så långt hit=) Ska äta lite å prata minnen från Motala. Finns massor att prata om för vi hängde rätt mycket den veckan.

Idag fick jag veta att mamma hade krockat en rådjur igår när hon kört hem en tjej. Och så fick jag veta att jag valt rätt fest fast det bara är 500 meter emellan dom. Besviken är ordet idag...... Men det e inte mitt liv.....

Annars så är jag bara lite trött igår trots alla öl och ryggen är hel än=)

over and out

Lite kort på min älskade lilla vän=)



Söt liten Pippi-tjej



Nybadad tjej=)



Så rolig bild på Julia=)



Jag å Julia i köket....

Over and out

Grattis, Grattis å Grattis till mig=)

Nu är jag äntligen färdig undersköterska=) Känns fint som fan de. Å jag e ju den enda som är 100% klar för de andra har inte fått sina examinationsuppgifter godkännda än, haha

Men på Tisdag då börjar jag å Lina läsa Alternativmedicin som lite extra bonus. Och sen ska jag läsa folkhälsokunskap (som L redan har läst) det e ju bra me lite mer poäng än vad som behövs. Jag har ju redan 50 poäng mer än vad som är minimumet för att vara färdig=)

I natt somnade jag kl 4, jag var klarvaken och tankarna bara snurrade i mitt huvud. Och det var tankar som handlede om hur fan får man fast sängbord på min sängram (Malm, Ikea) till hur fan jag ska klara av lektionen idag ( jag hade knappt öppnat böckerna till sista temat) och hur fan det kan vara så varmt i rummet. haha tror nog att jag hade lite ångest över skolan. Det e ju trots allt ca 1,5 år som vi har läst ihop. Och jag trodde inte att jag hade anmält mig till Alternativmedicinen och det gick inte att efteranmäla sig heller då denna kurs var knökfull. Men både jag och Lina hade gjort det så lite av min ångest lättade på en sekund=)

Annars så går det bra me rökningen å ryggen.

Jag ska aldrig mer åka tåg mellan Leksand och Insjön kom jag på idag. Det kostade fan 35 kr och bussen kostar 20 kr:( Men det e ju ett smidigt sätt att ta sig fram så nu när jag e sjukskriven å det e vinter så ska jag köpa mig ett busskort=) Kan vara skönt att ha ett så man kan ta sig iväg om man vill de.

Ninna du vet att jag tänker på dig hela tiden:(  <3

Over and out

Uppdatering

Ja vad ska jag säga?

Jo att det är förjävligt att svenska folket är tondöva!!!!!! Hur fam kan man rösta ut Robin E ur Idol??
Ut me den där fruktansvärda lipsillen å falskfi**an ANNA istället!! Och efter de så ska Kevin ut! Vet inte varför men han e bara för perfekt å smilig.....

Nu vill jag se Johan, Alice och Robin B i finalem annars måste jag gråta:(

Igår var jag och tog bort min dragkjedja i röven som jag döpta mina Agraffer (nya sortens stygn) till=) Skönt som fan å slippa ha dom kvar för jag var tvunden att ha dom tejpade så att jag inte skulle haka i dom i brallorna. Och tejpen kliade som bara fan ska ni veta:( Men nu e dom borta=)
Ryggen läker nog som den ska och gör bara ont ibland. De e skönt.

Den 15/12 ska jag tillbaka till Falun och träffa sjukgymnasten och då ska jag fråga om jag kan börja träna lite. Kanske cykla motionscykel nån dag i veckan för att få bättre kondis iaf. För sitta det kan jag ju gööra ganska länge nu. Men jag blir trött i övre delen på ryggen å det beror nog på dålig muskulatur dör uppe. Och nu jävlar ska jag få en bra och stark rygg så jag kan jobba i hemtjänsten.

Rökningen går så bra=) Bara 1 cigg sen jag slutade och det vara bara för att jag ville prova om det var någon skillnad å de var det. Smakade fan å de e ju kanonbra=)

Nä nu ska jag lägga mig å vila lite sen ska vi ut å gå. Ska ju gå minst 15 minuter 3 gånger om dagen. Men igår var jag på kupolen me min moster å då gick jag säkert i 2 timmar. Var helt slut när jag kom hem igen.

over and out

Nu e de klart och jag e hemma eller de har jag varit sen i onsdags. Skulle ha varit kvar tills idag men jag ville hem=) Efter att inte sovit första natten så klagade jag lite till en sköterska så när jag kom tillbaka från op så hade jag fått ett enkelrum med tv=) haha ibland har man tur.

Jag har inte så ont som jag trodde men det är jobbigt att inte få göra något själv.
Idag när jag duschade så tappade jag balsamet på golvet å fick ropa på mamma som om jag vore 5 år gammal:/ haha

Nu ska jag åka på apoteket och hämta ut lite piller. Har bara varit ut i ca 20 minuter sen i söndags. Så de ska bli skönt.

Så nu vet ni alla att jag mår bra iaf=)

Over and out

Nu är det dags!

Nu snart läggs jag in på avd 18 i Falun för op imorgon.

Ha det bra alla så hörs vi så snart jag kan va vid en dator igen=)

Over and out

RSS 2.0