Steloperation

Nu blir det steloperation ändå. Ska göra den på måndag så jag kommer läggas in på söndag. Var och träffade narkosen och opläkaren idag och då tog han beslutet att jag ska stelopereras på en gång. Trodde jag skulle dö när han tröck mig i svanken:(
Jag fick gå till gipsavdelningen å där fick jag göra en korsett i rött=) Så fin den blev.

Fan de e mycket att fixa nu känner jag men de e ju tur att jag har min mamma=)

Och jag har inte rökt ett enda bloss än=)


Over and out

Bara en vecka kvar

sen ligger jag i sjuksängen på Falu lasarett å har ont eller nått. Har redan börja tänka på vilka filmer jag ska ha me mig dit=)
Och vilka kläder jag ska ta me för jag ska ju trots allt ligga där i 3 dagar å jag hatar sjukhuskläder. Jag förstör heldre mina egna kläder me lite blod än att ha deras hemska på mig=)

Inte har jag rökt än heller å min son har inte ens märkt att jag har slutat:) Ska se hur lång tid det tar för honom att upptäcka de....

over and out

Värmland

Var till Sandra igår å hälsade på=) Mycket trevlig liten tripp blev det me min lillebror Mike å min dotter. Åkte kl 9 och kom hem kl 19 igen.
Å för er som undrar så har jag inte rökt än=)
 
7 dagar kvar till op nu då....

Over and out

Dag 2

Inget sug än=) Å imorgon ska jag å min ena Lillebror åka till Sandra=) Ska bli så roligt......


Vad har hänt hos AIK?? Nu efter en period står dset 3-0 till oskarshamn.....

over and out

Dag 1

Så nu har jag varit rökfri i 24 timmar å det går fan riktigt bra. Har varit på Arenan idag i nån timme å där röker ju typ alla. Men INTE jag=) Denna gång har jag gett mig fan på att det ska gå och jag har inte råd att röka nå mer heller så de e ju bra. Måste vara rädd om min stackars kropp som inte alls mår bra. Kanske kan rädda lite av den iaf.

over and out

Tandläkaren

Fy nu har jag varit dit och var tvungen att byta ut en hel rotfyllning. Den var så dåligt gjord från början:( Så nu fick jag provisorisk lagning å så ska jag dit igen 10/12 å då ska jag få en riktig krona och ett annat hål i tanden bredvid fixat. Jag har fått de hålet påg alla bakterier som legat mellan min tand och rotfyllningen:( Ibland kan man ju bli less. Men jag tycker inte det blev så dyrt totalt ändå 3600 kr men efter de e gjort så ska jag gå på en underskökning i januari/februari.

Såja.....

over and out

Grattis

AIK!!

Helgen

Har jag tillbringat stora delar av i sänge. Jag har fan inte orkat me min värk idag. Va kanske dumt att åka till Blge me mamma igår men ändå så va de värt de. Skönt att  se något annat.
Sen va vi hem till Morfar å Britta en sväng å fikade innans vi åkte hem.

Började äta sluta röka piller i onsdags. jag har alltså ätit 5 dagar nu å dom HJÄLPER!! Jag har totalt rökstopp om 4 dagar men nu röker jag upp de 10 jag har kvar å sen köper jag inga fler=)
Det finns 2 sorters reseptbelagda sluta-röka piller.
Syban -Har jag provat å dom hjälper inte ett dugg.
Champix -E dom jag äter nu å dom hjälper. Men man måste vara motiverad (jag tror det hjälper bättre då)
Båda pillren är jättedyra man om man tänker på va man lägger ut på cigg så e dom inte så dyra i längden. Men dom går på högkostnaden iaf=)

Nu så sitter jag å skrattar åt min dotter som är i duschen å leker=) Hon är så rolig att lyssna på=)

Jag tror jag börjar bli lite nervös för operationen. Men det kommer bli bra=)

Over and out

Satan

Jag tror jag aldrig blir klar me mitt arbete om hjärt och kärlsjukdommar. Tur jag har 3 veckor på mig eller nått. Men jag måste bli klar senast på måndag känner jag. Så jag kan konsentrera mig på slutuppsatsen tills det e dags att operera ryggen.

Annars så e livet ok......
Saknar dig snuttan tur du kommer snart igen. Hoppas bara jag e bättre i ryggen så vi kan göra nått ihop. Och så du slipper vara min mamma å typ göra allt utom att torka mig i röven=) *asg*

Over and out

Sjukskriven

Ska till min doktoe Sofia en sista gång idag. Hon sluter på fredag men kommer tillbaka i mitten på januari igen=) Jag kommer att bli sjukskriven nu fram till operationen och sen ca 4 veckor efter om jag e bra då så ska jag börja jobba. Men jag fattar inte hur det ska gå till för jag får inte lyfta tungt på ett bra tag efter op å sen ska jag träna mina ryggmuskler. Så det gäller att mina arbetskompisar är snälla mot mig. Å de e ju tveksammt:( Vissa i gruppen är suveräna å andra är svin.

over and out

30 oktober

Då ska jag in till sjukan å träffa narkosläkaren och han som ska gräva i min rygg. Sen tror jag om jag fattat rätt att jag ska läggas in den 2/11 och opereras den 3/11. Vi får se om de är så.

Sen fick jag tillbaka min, enligt mig själv katastrofala slutuppsats i människan socialt och kulturellt idag. Och det gick bra fick G på den. Skönt att slippa komplitera på den nu när jag har så mycket att göra innans jag ska opereras å va dålig ett tag.

over and out

Nähä

Inte blir de nån stelop iaf. Både på gott å ont. Så nu väntar jag bara på att jag ska få en op tid för diskbråcket.

over and out

Partypingla...?!

ÄR DU EN FEST-FRASSE?
På fyllan har du..

(x) Deckat
(x) Spytt
(x) Vaknat hos en främling
( ) Tappat bort mobilen
(x) Haft minnesluckor
(x) Tagit emot alkohol från en främling
(x  Liftat
(x) Dansat på ett bord
( ) Strippat
( ) Bråkat med polisen
(x) Kissat utomhus
( ) Tappat skorna
( ) Åkt ambulans
(x) Varit i slagsmål
(x) Varit otrogen
(x) Kysst en av person med samma kön
(x) Haft sex med en person med samma kön
(x) Varit inne på krogen
( ) Varit inne på krogen och varit under 18
( ) Åkt in i fyllecell
( ) Blivit tagen av polisen
(x) Hickat
(x) Kört öl spelet
(x) Somnat utomhus
(x) Nakenbadat
( ) Tappat trosorna/kalsongerna
( ) Ljugit för dina föräldrar
(x) Sagt en hemlis
( ) Festat utomlands
( ) Vaknat upp på annan ort
( ) Blivit målad i ansiktet
(x) Målat nån i ansiktet
(x) Festat fram till morgonen
(x) Sovit i tält
(x) Tagit sönder någonting
(x) Busringt
( ) Spytt i en bar
( ) Tappat alla dina pengar
(x) Åkt taxi
(x) Sett ett slagsmål
(x) Förstört en fest
(x) Druckit med en familjemedlem
(x) Rökt
(x) Snusat
(x) Rökt cigarr
(x) Hoppat från en balkong
( ) Velat dö
( ) Tagit medicin tillsammans med alkohol
(x) Slängt en glasflaska i marken
(x) Blivit ovän med någon
( ) Ramlat i vatten
(x) Varit på en festival
(x) Sluddrat
(x) Somnat i ett badkar
(x) Raggat
(x) Blivit uppraggad
(x) Sjungit högt
( ) Rakat bort allt hår
(x) Haft sex
(x) Kört bil
(x) Snubblat
( ) Dragit ner byxorna för att visa rumpan
(x) Visat brösten
(x) Träffat roliga människor
(x) Beställt mat
(x) Sovit på en parkbänk
(x) Festat själv
(x) Snattat alkohol
(x) Sovit i en trappuppgång
( ) Varit med om en bilolycka
( ) Sett någon dö
(x) Gråtit
(x) Skrattat


0-20 HÖRRU MAMMAGRIS, VET DU ENS VAD FEST ÄR?
20-50 PARTAJA MED DIG SKULLE INTE VA FEL :D
50- ALKIS, TA DET LUNGT MED SPRITEN

Väntar....

Sitter å väntar på att ortopeden ska ringa å tala om för mig när operationen blir å vilken av dom de blir. Jag hoppas på att bli stelopererad på en gång. Då slipper jag genomgå 2 operationer. För jag kommer inte att bli helt återställd annars. om jag nu blir det med en steloperation vet jag inte heller men de är bättre att göra den nu när det ska till å bli kallt ute.

Annars så sitter jag å läser om frakturer och om Parkinssons sjukdom. Ska vara klar tills på tisdag å det känns inte lika omöjligt som de gjorde tills i tisdags. Trodde aldrig jag skulle bli klar å de blev jag inte heller=) haha men jag klarade de 2 temana ändå som vi hade tills då=)

Nä nu ska jag sova lite för jag vaknade av att jag fick sendrag i vaden på mitt onda ben:( Inte alls roligt.

Jag vet inte va jag skulle göra utan min familj å Sandra snuttan nu när jag inte får göra nått själv. Tack för att ni finns för mig=)

over and out

Jonas

Idag fyller älskade Jonas år=) Massa massa grattis till dig vännen <3

Och svinet jag har barn me fyller me år men de skiter jag då totalt i ska ni veta.......

Utveclingssamtal i skolan idag me Palles fröken. Hoppas på de bästa:) Sen ska jag ringa hans pappa å berätta om ryggen å hur det gick på mötet i skolan.  Han e riktigt trevlig att prata me. Stor skillnad mot ego-idioten iaf=)

Over and out

Ortopeden

Har varit hos ortopeden i Falun idag. Satt in 2 bilder på min rygg här. Om du ser så har jag 2 diskbråck ett stort å ett mindre. Å så har jag nått som heter kotödem. Det betyder att min kota mellan diskbråcken vittrar sömder. Så på Onsdag ska dom ha en ortopedkonferans å ta ställning till om jag ska bli stelopererad:( Och blir jag det så kommer jag att få lov att ha korsett på mig i 7-8 månader och kommer inte få göra ett skit. För min läkare i falun tror inte jag blir bra annars:(

Bild1 min ryggrad från sidan. Nere i svängen mot de smalare sitter det värsta å ovanför de som e mindre.



Bild2 är en genomskärning av min kota där diskbråcket är som värst. Det vita under det stora svarta är min ryggmärg å den är i kläm....



uppdatering

Nu har vi börjat sista kursen i skolan=) Oj va tiden har gått fort. Trodde aldrig jag skulle tycka det va så kul att gå i skolan, men så fel jag hade då=)

Var på utvecklingssamtal på dagis igår och Julia är så duktig. Jag å en fröken ska ha ett möte me rektorn och kolla om Julia kan börja förskolan nästa år istället för om 2 år=) Hon ligger på en nivå som hon skall ligga på om ett år. Så det e bara att avvakta å se=)

Jag va till min älskade doktor Sofia igår igen och hon gjorde alla tester som hon brukar å hon konstaterade att jag var ännu sämmre nu än för 2 veckor sen:( Har större kännselbortfall på både benet å foten nu. Men jag ska till ortopeden i Falun imorgon å träffa nån där. Så vi får se va de säger om mitt diskbråck. Om jag å Sofia får säga vårat så kommer det att bli operation ganska omgående. Och det hoppas jag för jag orkar inte gå så här i flera månader till.

Imorgon efter Falun ska jag åka till älskade Ninna å kolla på hennes lägenhet=) Skönt att hon flyttade ifrån svinet på en gång innan hon är blå:(

Saknar min Sandra nu men hon kommer tillbaka på söndag igen=)

Over and out

RSS 2.0